Teknik till ”Alla Kan”-festivalen

Teknikleverantör till "Alla kan"- festivalen

”Alla Kan”-festivalen är ett årligt evenemang som firar inkludering och mångfald, med ett särskilt fokus på parasport. Festivalen, som är en samlingsplats för tävlingar, uppträdanden och musik, har blivit en kär tradition i hjärtat av Ängelholm. Genom åren har vi haft äran att stödja detta enastående evenemang med vår teknik.

Vår roll har varit att förse festivalen med ljus, ljud och skärmar, element som är avgörande för att skapa en inbjudande och festlig atmosfär. Vår utrustning spelar en central roll i att lyfta fram talangerna på scenen och i tävlingarna, samt att säkerställa att musiken och uppträdandena kan njutas av alla besökare.

Teknik för en tillgänglig och njutbar festivalmiljö

Genom att kombinera vår tekniska expertis med festivalens vision om inkludering och gemenskap, bidrar vi till att göra ”Alla Kan” till en upplevelse som ingen vill missa. Vårt engagemang för evenemanget understryker vikten av teknik i att skapa en tillgänglig och njutbar festivalmiljö.

Vi ser fram emot många fler år av samarbete med ”Alla Kan”-festivalen, och att fortsätta bidra till dess framgång. Tillsammans skapar vi en festival som verkligen visar att alla kan delta och njuta, i Ängelholms hjärta.

Fler projekt vi levererat teknik till är…

Halmstad/Hylte Volleyboll

Halmstad/Hylte Volleyboll

Skärmar för partners & sponsorer Hylte/Halmstad Volleyboll ville utveckla och förbättra upplevelsen under sina matcher. LinSon hade lösningen...

läs mer
Wizex

Wizex

Linson tar med ljuset till festen Wizex The Boys. Fullsatt salong. LinSon bistår med LED- skärm och ljusshow av bästa märke.

läs mer