Digital signage & butiksskärmar.

Nå ut och påverka vid rätt tillfälle
Digitala skärmar är en välbekant syn i butiker, offentliga utrymmen och kontorsmiljöer idag.

Köp eller leasa digital signage skyltar genom oss på Linson! Våra kunder är allt från företag, privatpersoner till butiker. Vårt utbud av digitala skyltar finns i olika former, material och design. Hos oss hittar du butiksskyltar, stora som små, som passar just er och ert ändamål.

Vad är digital signage?

Med digital skyltning menar man elektroniska skärmar som finns installerade på offentliga platser, butiker eller på arbetsplatser. Digital skyltning är en form av ljusreklam som används för underhållning, information och marknadsföring.

Med digital signage ser du till att få fram din information på ett bra och synligt sätt. Man har även fördelen med att ändra informationen när man vill och behöver, på ett enkelt sätt. En levande skylt som hjälper dig att få ut ditt budskap.

Förmedla olika budskap vid exakt rätt tidpunkt och använd skärmen till en stark marknadskanal. 

Förmedla olika budskap vid exakt rätt tidpunkt och använd skärmen till en stark marknadskanal. 

Olika storlekar på digital signage skyltar

Linson har ett stort utbud av digital signage butiksskyltar och skyltar i en mängd olika storlekar. Vi skräddarsyr skyltarna efter kundens behov för att ingen butik eller lokal ser ut som den andra. Få en skylt som är anpassad perfekt efter era behov, av hög kvalitet och lång hållbarhet.

Bland de vanligaste storlekar vi erbjuder på digital signage skyltar är skärmar från 10 tum till 65 tum. Dessa digital signage butiksskyltar/ skyltar kan man antingen köpa eller leasa av oss.

Oftast när det kommer till digital signage skyltar, vill man ha dessa skärmar över en längre tid. Därmed är det extra viktigt att man väljer en skylt av hög kvalitet och av ett företag som har stor kunskap, ifall det skulle behövas hjälp med den digitala skylten.

Butiksskyltar

Att driva en fysisk butik har blivit svårare i och med e-handeln. Det krävs mer för att fånga upp kunders uppmärksamhet både utanför sin butik och innanför, än förr. Det gäller att hitta ett effektivt sätt att attrahera sina kunder på och fånga deras uppmärksamhet i butik.

Med digitala butiksskyltar signalerar man inte bara att det är en butik som håller sig uppdaterad, utan även vad butiken har att erbjuda samt vad butiken vill utstråla. En digital signage butiksskylt, är ett perfekt sätt att locka till sig kunders uppmärksamhet i butik.

Med vår långa erfarenhet kan vi erbjuda er skräddarsydda butiksskyltar som håller länge. Våra butiksskyltar går att få i en mängd olika material och storlekar. För butiksskyltar som ska sitta utomhus krävs det ett material som är mer hållbart och tåligt, för att klara av skiftande väderlekar. Vissa önskar full HD, medans andra inte alls behöver samma upplösning.

Oavsett vad ni är ute efter till er butiksskylt, är ni välkomna att kontakta oss för mer information om butiksskyltar och hur vi kan hjälpa just er.

Linson och digital signage

Söker du ett företag som kan leverera bra digitala skyltar av hög kvalitet, med lång erfarenhet i branschen samt skräddarsyr storleken just för dig, då har du kommit rätt. Vi på Linson har 20 års erfarenhet av skärmar av alla dess slag och storlekar. Vi hjälper dig att hitta det bästa för just ert företag eller butik.

Vi använder oss av ett av världens största mjukvara som heter DISE för vår digital signage. Med oss får man en trygg, säker och snygg helhetslösning med hårdvara samt mjukvara, till era digitala skyltar/ butiksskyltar. Man kan själv välja om man vill köpa eller leasa skylten/ skyltarna av oss.

Vi levererar allt från digital signage butiksskyltar till stora skärmar för fasader. Vi kan förse allt från butiker, restauranger, offentliga miljöer till företag med dessa digitala skyltar. 

LED-perimeter låter dig informera besökare under matchens gång.

MJUKVARA / DISE

Skapa kraftfulla upplevelser i butik

Dise kopplar samman kundresan från online till personligen med digitala kontaktpunkter i butik. Erbjuder den enda plattformen designad speciellt för detaljhandeln.

Kontakta oss för mer information om BUtIKSSKÄRMAR & DIGITAL SIGNAGE.

Välkommen att kontakta oss för att beställa digital signage skyltar eller om ni vill ha mer info om de skyltarna vi säljer samt leasar.

Vi på Linson har 20 års erfarenhet av skärmar av alla dess slag. För oss är det en passion som vi brinner för. Vi vill ge våra kunder en trygg, säker och snygg helhetslösning när det kommer till hårdvara och mjukvara. Vi är noga med våra val och är återförsäljare för ett av världens största mjukvara som heter DISE.

Genom våra år har vi samarbetat med många stora företag och försett dem med olika sorters lösningar inom skärmar. Bland dem finner ni exempelvis företag som SVT, Volvo, Tv4, Halmstad kommun, Eleiko, svenska bordtennisförbundet m.m.

Linson AB

Bankgatan 2

313 50 Åled

  Följ oss

  Facebook

  Instagram

  Linkedin

  TJÄNSTER

  Scenteknik

  Mässteknik

  Travteknik

  Digital padelhall

  Storbildsskärmar

  LED-Perimeter

  LED-Rollup

  LED-Trailer

  Digital Signage