LED-perimeter och sportskärmar.

Med en LED-perimeter / sportskärm kan du på ett enkelt och effektivt sätt välkomna besökare, visa laguppställningen inför matchen eller marknadsföra sponsorer.

Bandy, Bordtennis, Golf, Fotboll, Handboll, Löpning, Volleyboll, Trav – sporterna är många där man kan marknadsföra sina sponsorer eller sälja in reklam på ett synligt, smidigt och effektivt sätt. Hos oss på LinSon hittar ni skärmar för att öka exponeringen för era sponsorer och för att visa upp information som ökar upplevelsen för era besökare.

LinSon har genom åren medverkat i ett stort antal evenmang och events och har levererat teknik till EM i Handboll, Bandy VM, Midnattsloppet, Elitloppet och många fler. Oavsett om ni har för avsikt att använda sportskärmar inomhus eller utomhus, hjälper vi er att på bästa sätt maximera upplevelsen för era besökare.

 

Maximera exponeringen av dina sponsorer med hjälp av oss på LinSon. Med en LED-perimeter/sportskärm kan man på ett enkelt och effektivt sätt välkomna sina besökare, visa laguppställningen för matchen eller marknadsföra sina sponsorer och sin förening.

Maximera exponeringen av dina sponsorer med hjälp av oss på LinSon. Med en LED-perimeter/sportskärm kan man på ett enkelt och effektivt sätt välkomna sina besökare, visa laguppställningen för matchen eller marknadsföra sina sponsorer och sin förening.

Genom att använda en sportskärm / LED-perimeter från oss kan ni enkelt kontrollera det innehåll som ni vill ska visas för era besökare och samtidigt ge dem ett visuellt intryck de inte kommer glömma. Med våra produkter kommer ni att snabbt och enkelt kunna uppdatera informationen som visas, då förändringar skulle behöva göras eller någon annan information skulle behöva förmedlas. Sportskärmar skapar även en intressant visuell effekt som uppskattas av besökare på plats och de som följer genom TV-rutan.

LED-perimeter låter dig informera besökare under matchens gång.

Fördelar med
LED-perimetrar

Med en digital sportskärm får du möjlighet att lätt och snabbt kunna informera dina besökare om eventuella ändringar som kan dyka upp, samt hålla dem uppdaterade under matchens gång.

Genom att använda er av en digital skärm kan ni addera värde till eventet som ofta uppskattas av besökarna.

Kontakta oss för mer information om LED perimetrar & sportskärmar.

Vi på LinSon har lång erfarenhet och stor kompetens inom allt som rör LED-perimetrar och digital sportskärmar. Kontakta oss för information om våra produkter och för hjälp med en lösning som passar er verksamhet och sport så bra som möjligt. Våra produkter håller hög kvalitet och hos oss får ni alltid bästa möjliga service.

Linson AB

Bankgatan 2

313 50 Åled

  Följ oss

  Facebook

  Instagram

  Linkedin

  TJÄNSTER

  Scenteknik

  Mässteknik

  Travteknik

  Digital padelhall

  Storbildsskärmar

  LED-Perimeter

  LED-Rollup

  LED-Trailer

  Digital Signage