Mässteknik

Hyr utrustning till er digitala monter.

Linson erbjuder teknisk utrustning som digitala skärmar, LED-rollups m.m. till mässor i södra Sverige. Vi erbjuder både mindre skärmar och större.

Hos Linson specialiserar vi oss på att leverera högkvalitativ teknisk utrustning för mässor och utställningar i södra Sverige. Med allt från digitala skärmar upp till 10 meter breda, till LED-rollups, är våra lösningar framtagna för att göra din monter både minnesvärd och engagerande. Vårt främsta mål är att hjälpa dig att skapa en dynamisk och interaktiv utställningsmiljö som lockar besökare och lämnar ett bestående intryck.

Förvandla din monter till en publikmagnet med mässteknik från Linson

Förvandla din monter till en publikmagnet med mässteknik från Linson

Vilka fördelar finns med att hyra mässteknik från Linson?

Att välja Linson innebär inte bara tillgång till modern och högkvalitativ utrustning, utan också en rad fördelar som gör din mässupplevelse enklare och mer kostnadseffektiv. 

Kostnadseffektivt

Maximera din budget med vår flexibla prissättning – betala endast för den utrustning du verkligen använder och behöver. Ingen överflödig kostnad, bara värde.

f

Anpassade Lösningar

Vårt breda sortiment av produkter är noggrant utvalt för att passa alla unika behov och önskemål. Med allt från grundläggande till avancerade lösningar, erbjuder Linson allt du behöver för en framgångsrik mässa.

Iögonfallande Design

Gör din monter till mässans mittpunkt. Vår toppmoderna utrustning och kreativa designlösningar garanterar att din monter inte bara syns, utan också minns.

Modern teknik för ett modernt intryck

Utnyttja kraften i den senaste tekniken för att skapa en modern och professionell atmosfär. Med avancerade ljudsystem och högupplösta skärmar, har vi allt som krävs för att imponera på dina besökare.

Ökad synlighet med digitala skärmar

Våra högkvalitativa digitala skärmar erbjuder en överlägsen visuell kvalitet som lockar besökare från hela mässan, och säkerställer att ditt budskap når ut på ett bra sätt.

Hållbarhet i Fokus

Genom att välja våra återanvändbara och digitala lösningar över traditionella engångsmaterial, spelar du en aktiv roll i att främja hållbarhet. Detta val inte bara minskar miljöpåverkan, utan också banar väg för en mer ansvarsfull och hållbar mässindustri.

Att skapa en minnesvärd och engagerande mässmonter kräver rätt utrustning. Hos Linson förstår vi vikten av att ha teknologi som inte bara kompletterar ditt varumärke, utan också förstärker ditt budskap och drar till sig besökarnas uppmärksamhet. Vi erbjuder en mångsidig uppsättning av utrustning som garanterat kommer att höja din monter till nästa nivå.

Exempel på utrustning vi kan leverera till er monter

Storbildsskärmar

När det gäller att göra ett stort intryck, är våra storbildsskärmar oslagbara. Skärmarna är perfekta för att visa allt från högupplösta produktvideos till dynamiska presentationer, och säkerställer att ditt du både fångar och behåller publikens uppmärksamhet. Med skärmar som kan nå upp till över 10 meter i bredd, är de idealiska för storslagna visuella framställningar som gör att din monter verkligen står ut.

Uthyrning av mässteknik & storbildsskärmar
Hyr storbildsskärmar & mässteknik
Hyr utrustning för mässor och montrar

LED-Rollups

LED-rollups kombinerar enkelhet med visuell effektivitet. Dessa slanka, lättanvända skärmar är perfekta för att dynamiskt visa ditt varumärkesbilder och reklammeddelanden. Med deras iögonfallande design och möjligheten att enkelt flytta dem runt din monter, erbjuder de en flexibel lösning för att stärka ditt varumärkes närvaro och engagera besökarna på en personlig nivå.

Uthyrning av led-rollups för mässor
Uthyrning av rollups för mässor
Uthyrning av led-rollups för mässor

TV-Skärmar

För detaljrika och tekniskt komplexa presentationer är våra högupplösta TV-skärmar den idealiska lösningen. De levererar kristallklar bildkvalitet som är avgörande för videodemonstrationer och interaktiva presentationer. Med deras moderna estetik och professionella utseende, bidrar dessa skärmar till att skapa en elegant atmosfär runt din monter.

Hyr bildskärmar för mässan
Linson leverar teknik för mässor & utställningar.
LED-rollups & digitala skärmar.

Ljud, Ljus & mikrofoner

Att komplettera den visuella upplevelsen med högkvalitativt ljud och ljus är nyckeln till en heltäckande mässupplevelse. Vårt sortiment av ljud- och ljussystem är utformat för att anpassas efter dina specifika behov, från diskret bakgrundsmusik till kraftfulla ljudupplevelser för livepresentationer. Mikrofoner och högtalare av hög kvalitet säkerställer att ditt budskap når ut klart och tydligt, medan vårt ljussystem kan skapa den perfekta atmosfären för din monter.

Vi har levererat skärmar och rollups till utställare på bl.a. dessa mässor

Eurohorse

E-car-mässan

El-mässan

UF-mässor

Subcontractor-mässan

Nordbygg-mässan

Elfack-mässan

Borgeby Fältdagar

Falsterbo Horse show

Jönköpings Horse Show

My Dog-mässan

Hundmässan

Kontakta oss för att hyra mässteknik

Vill ni veta mer om våra produkter och hur vi kan hjälpa er att digitalisera er marknadsföring, hjälper vi mer gärna till att besvara eventuella frågor, samt att ta fram en lösning som passar bäst för er annonsering.

Hör av er om ni vill köpa, hyra eller leasa en LED-trailer och öka er synlighet redan idag.

Linson AB

Bankgatan 2

313 50 Åled

  Följ oss

  Facebook

  Instagram

  Linkedin

  TJÄNSTER

  Scenteknik

  Mässteknik

  Travteknik

  Digital padelhall

  Storbildsskärmar

  LED-Perimeter

  LED-Rollup

  LED-Trailer

  Digital Signage