Butiksskärmar för Aim’n

Butiksskyltning för Aim'n från Linson

En fräsch look för Aim’n i Göteborg och Stockholm

För Aimn’s butiker i Göteborg och Stockholm, har vi haft nöjet att leverera butiksskärmar för deras skyltfönster. Målet var att förbättra butikernas visuella framtoning och locka till sig mer uppmärksamhet från förbipasserande. Dessa moderna och stilrena skärmar spelar en viktig roll i att visa upp Aimn’s produkter på ett mer tilltalande sätt och skapa något som inte bara ser bättre ut utan också engagerar och inspirerar potentiella kunder att komma in.

Genom att använda sig av vår teknik, har Aimn’s butiker i både Göteborg och Stockholm lyckats höja nivån på sin skyltning. Det är en tydlig demonstration av hur rätt tekniska lösningar kan göra stor skillnad för hur ett varumärke uppfattas. Vårt samarbete med Aimn visar på vikten av att kontinuerligt sträva efter att förbättra och förnya butiksmiljön. Om du också vill ge din butiksskyltning en uppgradering, är vi här för att hjälpa till. Tillsammans kan vi ta ditt varumärkes presentation till nästa nivå.

Fler projekt vi levererat teknik till är…

Halmstad/Hylte Volleyboll

Halmstad/Hylte Volleyboll

Skärmar för partners & sponsorer Hylte/Halmstad Volleyboll ville utveckla och förbättra upplevelsen under sina matcher. LinSon hade lösningen...

läs mer
Wizex

Wizex

Linson tar med ljuset till festen Wizex The Boys. Fullsatt salong. LinSon bistår med LED- skärm och ljusshow av bästa märke.

läs mer