SM i Bordtennis 2024

AV-teknik till SM i bordtennis 2024

Tekniken som förstärkte evenemanget i Halmstad

När SM i bordtennis 2024 välkomnades till Halmstad Arena, stod vi inför uppdraget att tekniskt förhöja evenemanget till en ny nivå. Den arrangerande föreningen hade ett klart mål: att synliggöra sponsorer på ett effektivt och iögonfallande sätt. Vårt svar? Skräddarsydda skärmlösningar som inte bara mötte, utan överträffade förväntningarna.

Vidare uttryckte Svenska Bordtennisförbundet en stark önskan om att live streama evenemanget, för att på så sätt nå ut till en bredare publik och engagera fans över hela landet. Med hjälp av vår teknik kunde vi framgångsrikt implementera en streaminglösning som levererade en felfri och engagerande tittarupplevelse.

Vår insats under SM i bordtennis 2024 i Halmstad blev mer än bara en teknisk service. Det var en möjlighet att föra samman teknik, sport och gemenskap – att skapa en plattform där idrottens spänning kunde delas med fler. Tack vare noggrant utvalda skärmar kunde sponsorer få den uppmärksamhet de förtjänade, medan vår livestreaming garanterade att ingen missade actionfyllda ögonblick, oavsett var i världen de befann sig.

Detta evenemang markerar en milstolpe i hur teknik kan användas för att berika sportevenemang. Vi är stolta över att ha varit en del av detta initiativ och ser fram emot att fortsätta stödja idrotts- och evenemangsbranschen med innovativa lösningar.

Fler projekt vi levererat teknik till är…

Halmstad/Hylte Volleyboll

Halmstad/Hylte Volleyboll

Skärmar för partners & sponsorer Hylte/Halmstad Volleyboll ville utveckla och förbättra upplevelsen under sina matcher. LinSon hade lösningen...

läs mer
Wizex

Wizex

Linson tar med ljuset till festen Wizex The Boys. Fullsatt salong. LinSon bistår med LED- skärm och ljusshow av bästa märke.

läs mer