Bufabs interna mässa på Skansen i Båstad

Leverans av skärmar och teknik till Bufab

En ny era av interaktion och presentation

När Bufab beslutade att förnya och modernisera sin interna mässa ville de skapa en mer dynamisk och interaktiv upplevelse för deltagarna. Vår uppgift blev att leverera och installera 20 specialdesignade skärmar för de olika bolagen inom koncernen.

Dessa skärmar var inte bara tänkta att visa information; de var designade för att engagera, inspirera och främja samarbete mellan Bufabs anställda och dess olika bolag. Skärmarna lyfte inte bara utseendet och känslan av mässan utan bidrog också till en mer sammanhängande och enhetlig presentation av koncernens mångsidiga verksamheter.

Varje skärm var noggrant placerad för att maximera synligheten och interaktionen, vilket gjorde det möjligt för de anställda att djupdyka i varje bolags innovationer och framgångar på ett helt nytt sätt. Det skapade en miljö där kunskapsutbyte och nätverkande blomstrade, vilket bevisade kraften i väl genomtänkt teknisk integrering.

Bufabs interna mässa på Skansen i Båstad har satt en ny standard för hur interna evenemang kan genomföras – med teknik som inte bara förbättrar presentationen utan även stärker banden inom koncernen. Vi är stolta över att ha varit en del av detta projekt och ser fram emot att fortsätta stödja Bufab och andra företag i deras strävan efter innovation och samarbete.

Fler projekt vi levererat teknik till är…

Halmstad/Hylte Volleyboll

Halmstad/Hylte Volleyboll

Skärmar för partners & sponsorer Hylte/Halmstad Volleyboll ville utveckla och förbättra upplevelsen under sina matcher. LinSon hade lösningen...

läs mer
Wizex

Wizex

Linson tar med ljuset till festen Wizex The Boys. Fullsatt salong. LinSon bistår med LED- skärm och ljusshow av bästa märke.

läs mer