Bordtennis-EM i Malmö Arena

Skärmar och ljus till EM i Bordtennis

En spektakulär upplevelse med skärmar av högsta kvalitet

I samarbete med Primetec, spelade vi en avgörande roll i att göra Bordtennis-EM i Malmö Arena till ett oförglömligt evenemang för deltagare, besökare och TV-tittare. Med skärmar och ljus skapade vi en atmosfär som inte bara förhöjde spänningen utan även förskönade varje ögonblick av tävlingen.

Vårt bidrag bestod i att leverera skärmar av högsta kvalitet, vilka användes för att visa live-uppdateringar, repriser och exklusivt innehåll, vilket gav åskådarna en fördjupad upplevelse både på plats och hemifrån. Primetec, å andra sidan, stod för den professionella ljussättningen som inte bara framhävde spelarnas koncentration och skicklighet men också bidrog till den elektriska atmosfären i arenan.

Denna kombination av spetskompetens från både oss och Primetec möjliggjorde en presentation av Bordtennis-EM som var lika visuellt slående som den var tekniskt imponerande. Vi lyckades tillsammans skapa ett evenemang där varje serve, varje poäng och varje segerfirande blev till minnesvärda ögonblick som berörde och inspirerade.

Bordtennis-EM i Malmö Arena har satt en ny standard för hur sportevenemang kan leverera en uppslukande och engagerande upplevelse till en global publik. Vårt engagemang för innovation och excellens visar sig vara nyckeln till att skapa evenemang som inte bara ses utan verkligen upplevs.

Fler projekt vi levererat teknik till är…

Halmstad/Hylte Volleyboll

Halmstad/Hylte Volleyboll

Skärmar för partners & sponsorer Hylte/Halmstad Volleyboll ville utveckla och förbättra upplevelsen under sina matcher. LinSon hade lösningen...

läs mer
Wizex

Wizex

Linson tar med ljuset till festen Wizex The Boys. Fullsatt salong. LinSon bistår med LED- skärm och ljusshow av bästa märke.

läs mer