Expilo i Göteborg

Storbildsskärm i skyltfönster för Expilo

Synlighet och flexibilitet med innovativ storbildsskärm

I hjärtat av Göteborg har vi haft förmånen att förvandla Expilos skyltfönster till en dynamisk kommunikationsyta. Genom installationen av en imponerande 7 kvadratmeters LED-skärm, har vi skapat en plattform där Expilo inte bara kan visa upp sina egna erbjudanden, utan även presentera samarbetspartners och andra aktuella kampanjer.

Denna tekniska innovation är mer än bara en förbättring av skyltfönstret; det är en strategisk investering som placerar Expilo i framkant av digital marknadsföring. Skärmen erbjuder exceptionell synlighet och flexibilitet, vilket gör det möjligt för Expilo att effektivt nå ut till Göteborgs invånare och besökare med skräddarsydda budskap.

Vår kund är överväldigad av de nya möjligheterna som denna storbildsskärm medför. Den ger inte bara Expilo en unik förmåga att kommunicera med sin målgrupp på ett effektivt och engagerande sätt, utan förstärker också butikens närvaro i ett av stadens mest frekventerade områden.

Denna framgångsrika installation understryker vår åtagande att leverera högkvalitativa tekniska lösningar som möter och överträffar våra kunders förväntningar. Expilos storbildsskärm i skyltfönster är ett lysande exempel på hur rätt teknik kan omvandla en traditionell marknadsföringskanal till en interaktiv och uppslukande upplevelse.

Fler projekt vi levererat teknik till är…

Halmstad/Hylte Volleyboll

Halmstad/Hylte Volleyboll

Skärmar för partners & sponsorer Hylte/Halmstad Volleyboll ville utveckla och förbättra upplevelsen under sina matcher. LinSon hade lösningen...

läs mer
Wizex

Wizex

Linson tar med ljuset till festen Wizex The Boys. Fullsatt salong. LinSon bistår med LED- skärm och ljusshow av bästa märke.

läs mer