Maxi Karlskrona

Storbildsskärm för Maxi Karlskrona

Maxi lyser upp med ny storbildsskärm på fasaden

När Maxi Karlskrona bestämde sig för att ge sin butiksfasad ett modernt lyft, vände de sig till oss för att förverkliga visionen om en storbildsskärm som kan visa reklam och annat innehåll. Vi är stolta över att ha blivit utvalda för detta projekt och att framgångsrikt ha installerat en imponerande storbildsskärm på cirka 15 kvadratmeter.

Denna storbildsskärm är inte bara en teknisk bedrift; den är ett strategiskt verktyg som möjliggör för Maxi Karlskrona att kommunicera direkt med sina kunder på ett dynamiskt och engagerande sätt. Oavsett om det gäller att visa dagens erbjudanden, specialkampanjer eller viktig samhällsinformation, erbjuder skärmen en oöverträffad synlighet. Skärmen lockar inte bara till sig uppmärksamhet från förbipasserande och potentiella kunder, utan bidrar även till att förstärka varumärkets närvaro i området.

Detta projekt markerar början på en ny era för Maxi Karlskrona, där digital teknik används för att skapa en mer levande och interaktiv shoppingupplevelse. Vi ser fram emot att se hur denna storbildsskärm fortsätter att berika kundupplevelsen och bidra till butikens framgång.

Fler projekt vi levererat teknik till är…

Halmstad/Hylte Volleyboll

Halmstad/Hylte Volleyboll

Skärmar för partners & sponsorer Hylte/Halmstad Volleyboll ville utveckla och förbättra upplevelsen under sina matcher. LinSon hade lösningen...

läs mer
Wizex

Wizex

Linson tar med ljuset till festen Wizex The Boys. Fullsatt salong. LinSon bistår med LED- skärm och ljusshow av bästa märke.

läs mer