Skärmar till Nöjesteatern i Malmö

Teknik till Nöjesteatern i Malmö

– Teknik till musikalen ”De`e`det här vi kallar kärlek”

En av de mest minnesvärda upplevelserna för oss på LinSon var utan tvekan när vi levererade skärmlösningar till musikalen ”Det e det här du kallar kärlek” på Nöjesteatern i Malmö. Vår teknik fick spela en avgörande roll i att förmedla berättelsen på ett visuellt gripande sätt.

Uppdraget att leverera och installera cirka 70 kvadratmeters skärm, vilket inte bara bidrog till en fördjupad estetisk upplevelse, utan också till att förstärka den emotionella effekten av varje scen. Skärmarnas framgång resulterade i en fantastisk mottagning från både publik och produktionsteam, vilket ledde till att vi ombads att fortsätta vårt samarbete med musikalen till dess nästa destination, Göta Lejon i Stockholm.

Detta projekt står som ett bevis på skärmteknikens förmåga att förvandla scenunderhållning, genom att skapa mer medryckande och minnesvärda föreställningar. Vi är oerhört stolta över den roll vi spelade i denna produktion och ser fram emot att fortsätta stödja konst- och kulturbranschen med vår expertis.

Vårt arbete med ”De`e`det här vi kallar kärlek” har inte bara varit ett uppdrag, utan också en källa till stor inspiration. Att se hur vår teknik kan bidra till konstens värld och berika publiken upplevelse är oerhört belönande. Vi ser med spänning fram emot framtida projekt där vi får möjlighet att fortsätta denna resa.

”Kontakten med LinSon var personlig och alltid med ett glatt humör. Deras servicegrad är som scouterna säger, alltid redo. Deras teknik och skärmar som dom levererat är av högsta och bästa kvalite.”
– Julius på Malmö Stadsteater

Fler projekt vi levererat teknik till är…

Halmstad/Hylte Volleyboll

Halmstad/Hylte Volleyboll

Skärmar för partners & sponsorer Hylte/Halmstad Volleyboll ville utveckla och förbättra upplevelsen under sina matcher. LinSon hade lösningen...

läs mer
Wizex

Wizex

Linson tar med ljuset till festen Wizex The Boys. Fullsatt salong. LinSon bistår med LED- skärm och ljusshow av bästa märke.

läs mer