VM i Militär Femkamp på LV6

Tekniska lösningar för VM i militär femkamp för Försvarsmakten

Avancerade skärmar, omslutande ljudsystem och professionell live streaming

Att få uppdraget att leverera tekniska lösningar för VM i militär femkamp åt Försvarsmakten var en stor ära för oss. Genom att integrera avancerade skärmar, omslutande ljudsystem och professionell live streaming, bidrog vi till att höja evenemanget till en helt ny nivå.

Vår ambition var att inte bara tillgodose de tekniska behoven utan också att skapa en uppslukande atmosfär som kunde förstärka spänningen och engagemanget hos både deltagare och åskådare. Skärmarna användes för att visa realtidsresultat och repriser, vilket gjorde det enklare för publiken att följa med i de täta och dynamiska tävlingarna. Ljudsystemet levererade kristallklart ljud som förmedlade kommentatorernas beskrivningar och deltagarnas ansträngningar till varje hörn av arenan.

Live streaming-tjänsten möjliggjorde för en global publik att ta del av evenemanget, vilket inte bara ökade räckvidden utan också stärkte banden mellan militära idrottsgrenar och civila tittare. Detta tillvägagångssätt gav en ny dimension till VM i militär femkamp, vilket uppskattades av alla inblandade parter.

Genom detta projekt har vi bevisat kraften i teknisk innovation när det kommer till att förhöja idrottsevenemang. Det var ett privilegium att arbeta tillsammans med Försvarsmakten för att leverera en upplevelse som inte bara firade de atletiska prestationerna utan också bidrog till en djupare förståelse och uppskattning för militär femkamp som sport.

Fler projekt vi levererat teknik till är…

Halmstad/Hylte Volleyboll

Halmstad/Hylte Volleyboll

Skärmar för partners & sponsorer Hylte/Halmstad Volleyboll ville utveckla och förbättra upplevelsen under sina matcher. LinSon hade lösningen...

läs mer
Wizex

Wizex

Linson tar med ljuset till festen Wizex The Boys. Fullsatt salong. LinSon bistår med LED- skärm och ljusshow av bästa märke.

läs mer