Skip to content

Sponsring

Vi sponsrar svensk idrott

Sponsring

Vill du veta mer?

Hör av dig till Lars Lindström
(grundare)
lasse@linson.se
070 – 545 00 43

Linson har i många år sponsrat idrottsföreningar och klubbar i Halmstad med omnejd. Vi vill genom detta främja det lokala idrottslivet och ge unga människor goda förutsättningar att ägna sig åt sin favoritsporter. Här är några av våra samarbetspartners: 

Halmstad BK, Halmstad BTK, Halmstad Handboll, HalmstadTravet, Hylte/Halmstad Volley, IFK Halmstad, Sennans IF, Team Rynkeby.

Johan Untersteiner & Fanny Olsson

Fanny och Johan är sponsrade av Linson sedan ett antal år tillbaka.

Dom representerar den nya generationen som tar hästsporten ett steg vidare. Två extremt målmedvetna idrottare som med disciplin och vinnarskalle ser sina konkurrenter i backspegeln. Vi är mycket stolta att få vara en del i deras framgångar.

Johan Untersteiner

Johan Untersteiner – vann sitt första travlopp som 17-åring 2002.

Han utsågs till “Årets Komet” vid Hästgalan 2005. Den 6 oktober 2007 körde han Walmanns stjärnsto Giant Diablo i ett lopp på travbanan The Red Mile i USA. Ekipaget vann på nytt världsrekord med kilometertiden 1.08,5 över distansen 1 609 meter. Världsrekordet hölls i drygt sju år. Den 1 februari 2017 tog Untersteiner sin 1000:e seger som kusk, han är en av de yngsta någonsin att lyckas med den bedriften.

Läs mer om Johan »

Johan Untersteiner

Fanny Olsson

Fanny Olsson – Sveriges coolaste jockey är prisad i Hollywood och har gjort en raketkarriär av sällsynt slag.

Fanny är en fantastisk ambassadör för svensk galoppsport och vi är mycket stolta över att vara hennes huvudsponsor och på så sätt också bidra till sportens fortsatta utveckling.

Läs mer om Fanny »

Bankgatan 2
313 50 Åled

+46(0)35-22 70 80
info@linson.se

Bli kontaktad